Важливі дні лютого, коли Господь найшвидше може почути щире молитовне прохання до нього.

Високосний рік завжди викликав у людей, якийсь острах, не дарма у народі існують забобони, які забороняють у цей рік, наприклад: будувати будинок, чи одружуватися тощо.
Але, якщо ви маєте у своєму арсеналі щиру молитву і беззастережну віру у душі, то ніякі забобони вам не пошкодять.

Місяць лютий особливо багатий на дні, коли ваша молитва може бути почута. Тож варто запам’ятати, коли саме потрібно звертатися до свого Ангела, аби він передав вашу молитву Господу Богу та Божій Матері.

Перше лютого. У цей день варто відкинути зайві думки і активно узятися до роботи. Подолати будь-які труднощі та негаразди вам допоможе молитва, яку треба промовити до свого Ангела починаючи з 6:24 до 7:17 ранку.

Друге лютого. А ось у цей день варто звернутися до Ангела за підтримкою з 10:14 до 10:43. Обов’язково попросіть допомоги у боротьбі зі спокусами, та захисту від всілякого зла.

Третє лютого. Саме сьогодні моліть Ангела, якщо вам потрібно вирішити нагальні справи з 6:44 до 7:37 ранку.

Четверте лютого чудово підходить для молитви, яка допоможе оминути помилки та відмінно розв’язувати виробничі питання. Моліться до Ангела з 7:10 до 7:57 години ранку.

П’ятого лютого моліться Ангелу, щоб вберіг від негараздів вашу долю з 8:09 до 8:46 ранку.

Шосте лютого — гарний день для щирої молитви за мир та спокій у родині. Найкращий час для прохання від 09:14 до 9:54 ранку.

Сьомого лютого варто помолитися до Ангела, щоб Він допоміг знайти пару самотнім, або отримати примирення між закоханими. Звертайтеся з молитвою з 9:22 до 10:15.

Восьмого лютого благайте Ангела про підтримку і допомогу з 9:35 до 10.20.

Дев’яте лютого — чудовий день для молитви про допомогу для налаштування на новий робочий тиждень. Про опіку Ангела просіть з 11:12 до 11:50.

Десятого лютого потрібно помолитися про захист від маніпуляторів, та поганого впливу недоброзичливців з 7:20 до 8:07.

Одинадцяте лютого чудово підходить для молитви про здоров’я. Особливо дієва у цей день молитва, яка допоможе впоратися з головним болем. Щиро зверніться до Ангела з 9:44 до 10:35.

Дванадцяте лютого — дуже гарний день для молитви, у якій варто попрохати захисту від поганих снів та кошмарів. Про допомогу, Ангелу, треба молитися з 20:43 до 21:30 години вечора.

Тринадцяте лютого — день, коли моляться про захист від недобрих людей, від заздрісників, осіб з поганою енергетикою, та всіляких злих сил. Ангел обов’язково вас почує, якщо помолитися з 11:14 до 11:58.

Чотирнадцятого лютого моляться Ангелу, щоб допоміг у справах «сердечних». Самотнім у цей день Ангел допомагає зустріти свою половинку, а закоханим, — вберегти своє кохання. Благайте про допомогу з 6:03 до 7.05.

П’ятнадцятого лютого — велике свято. Тож помолиться Ангелу саме на Стрітення Господнє, і просіть здійснити найважливішу вашу мрію. Молити про це варто з 11:12 до 12:15.

Шістнадцяте лютого — ідеальний день для молитви перед дуже важливою подією: це може бути іспит у школі, дипломна робота, важлива доповідь на роботі, від якої залежить ваше підвищення тощо. Тож помоліться до Ангела з 21:12 до 21:50 і точно не пошкодуєте.

Сімнадцяте лютого — початок робочого тижня. І якщо вчасно вимовити молитву та попрохати Ангела допомогти, то увесь тиждень буде гарний, позитивний, і сповнений легкості. Звертайтеся з молитвою з 7:09 до 7:50.

Вісімнадцяте лютого — гарний день для налагодження стосунків, які ви, з тих чи інших причин, втратили. Тож, молитва до Ангела сьогодні, має містити прохання про допомогу у відновленні старих зв’язків. А ще, якщо ви загубили якусь річ, то в цей день теж варто звернутися до Ангела по допомогу. Найкраще промовляти молитву з 14:12 до 14:49.

Дев’ятнадцятого лютого варто помолитися за своїх близьких і рідних, щоб захистити їх від всіляких негараздів. Моліться Ангелу з 11:43 до 12:38.

Двадцятого лютого зверніться з молитвою до Ангела, щоб він допоміг подолати фінансові проблеми, та підказав вірний шлях для отримання сталого доходу. Звертайтеся з молитвою о 17:15 до 18.00.

Двадцять першого лютого благайте у Ангела про підтримку, захист, та просіть міцного здоров’я з 10:33 до 11:29.

Двадцять другого лютого варто звернутися з молитвою до свого Ангела усім вагітним жінкам. Прохання про заступництво і захист від злого ока промовляйте з 6:14 до 7:18.

Двадцять третього лютого потрібно помолитися про мир, та попросити захисту від війни. Жінки моляться за чоловіків, які у цей час служать у війську. Звертайтеся до Ангела з 5:43 до 6:27.

Двадцять четвертого лютого — обов’язково моліть Ангела про усіх, хто знаходиться у дорозі. Просіть про захист від усякого лиха та поганого випадку під час подорожі, з 8:32 до 9:30.

Двадцять п’яте лютого — відмінний день, щоб випросити у Ангела, захист для свого будинку, охорону від крадіїв та недоброзичливих людей.
Ви неодмінно відчуєте допомогу, якщо звернетеся з молитвою з
9:14 до 10:12.

Двадцять шосте лютого — день коли потрібно помолитися і попросити допомоги у боротьбі з поганими та шкідливими звичками. Щиру молитву до Ангела варто промовити з 11:40 до 12:35.

Двадцять сьомого лютого звертайтеся молитовно до Ангела, і просіть Божого заступництва для своїх дітей.

Двадцять восьмого лютого моліться про допомогу, якщо маєте неприємності, і вже «опустилися руки», аби їх подолати. Зверніться до Ангела. з 10:25 до 10:49.

Двадцять дев’ятого лютого варто благати Ангела про отримання щастя у особистому житті. Поспілкуйтеся з ним з 16:10 до 16:50.

І не забувайте, що віра — це могутня сила, яка багато чого у житті, може змінити на краще. Хай вам Бог допомагає.

Джерело –
https://facedobra.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *